Προφίλ

Χ. ΝΤΑΒΑΣ. Α.Β.Ε.Ε.

Από το 1948 πρωτοπορούμε στο ξύλο
ντάβας - προσωπικό

Η εταιρία Χ. Ντάβας Α.Β.Ε.Ε, από το 1948, δραστηριοποιείται στον κλάδο του εμπορίου προϊόντων ξύλου και την μερική επεξεργασία αυτών. Επιπρόσθετα δραστηριοποιείται και στο εμπόριο υλικών επιπλοποιίας, με πλήθος κωδικών, ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός πελάτης.

Η εταιρία βρίσκεται στο 5χλμ. Λαρίσης – Καρδίτσης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στη σημερινή της μορφή η εταιρία ασχολείται με ό,τι αφορά το ξύλο και τα παράγωγά του, με έμφαση στις επιφάνειες και στην μερική επεξεργασία αυτών, ενώ απευθύνεται κατά βάση σε επαγγελματίες και βιοτεχνίες του κλάδου.

Η εταιρία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και διεθνείς οίκους, ενώ με βάση την πολυετή εμπειρία των στελεχών της εξασφαλίζει πάντα την καλύτερη και πάντα σταθερή ποιότητα των προϊόντων της.

Παράλληλα και λόγω των μεγάλων χώρων αποθήκευσης, η εταιρία φροντίζει να έχουν οι αποθήκες της πληρότητα σε προϊόντα, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει άμεσα κάθε ανάγκη, στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Η εταιρία διαθέτει δικά της μέσα μεταφοράς έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει σε όλη την τοπική αγορά της Θεσσαλίας τα προϊόντα της, ενώ συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Όσο αφορά στην επεξεργασία των προϊόντων, αυτή γίνεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κατεργασίας ξύλου (τεμαχισμός – συγκόλληση περιθωρίων – φρεζάρισμα – καβίλωμα).

Η εταιρία διαθέτει μηχανήματα που έχει αποκτήσει από το 2004 και μετά, τα οποία έχουν αντικαταστήσει τα παλαιότερης τεχνολογίας μηχανήματα που διέθετε, δίνοντας ουσιαστικά έμφαση στην περαιτέρω εξέλιξη της και στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου.

Τέλος και προσπαθώντας να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πληρέστερα τον πελάτη, η εταιρία από το 2003 έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας, διαθέτοντας ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της φτάνοντας το 2014 να ανοίγει νέο υποκατάστημα στην Αττική.

Σύντομο Ιστορικό

O Ευάγγελος Μ. Ντάβας ξεκινά την ενασχόληση του με το εμπόριο ξυλείας. Το κατάστημα βρίσκονταν στην πλατεία ταχυδρομείου της Λάρισας, στο κέντρο της πόλης, με κυρία δραστηριότητα το εμπόριο οικοδομικής ξυλείας.

1948

Στην εταιρία ξεκινά ο υιός Μιχάλης Ευαγ. Ντάβας.

1951

Λόγω της ανάγκης μεγαλύτερου χώρου, η εταιρία μετακομίζει στην οδό Κενταύρων 34, όπου θεωρούνταν άκρη της πόλεως, 300 μέτρα από το σημερινό κέντρο της πόλης.

1960

Λόγω και πάλι της ανάγκης μεγαλύτερου χώρου, γίνεται μεταφορά της αποθήκης σε νέους χώρους στην οδό Ταγματάρχου Βελισαρίου 67, και σε έκταση 400 τ.μ.

1978

Η εταιρία γίνεται από προσωπική εταιρία, ομόρρυθμος εταιρία και συνεχίζει την λειτουργία της στην υπάρχουσα θέση.

1981

Η εταιρία ξεκινά να προσφέρει προς τον πελάτη την υπηρεσία μερικής επεξεργασίας του ξύλου, ώστε να τα καθιστά ημιέτοιμα στους επαγγελματίες.

1995

Η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας.

2003

Η εταιρία ανανεώνει μεγάλο μέρος των μηχανημάτων της αντικαθιστώντας τα παλαιότερης τεχνολογίας μηχανήματα.

2004

Η εταιρία πιστοποιείται κατά ISO 9001:2000, από την European Quality Assurance Hellas.

2005

Η εταιρία αναβαθμίζει τον μηχανολογικό της εξοπλισμό και επεκτείνεται κτιριακά.

2010

Η εταιρία επεκτείνεται εκ νέου κτιριακά και δημιουργούνται νέοι χώροι γραφείων και έκθεσης.

2012

Η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Αθήνα και ανοίγει νέο κατάστημα στη Λ. Νάτο στον Ασπρόπυργο Αττικής.

2014

Μετεγκατάσταση για το κατάστημα της Αθήνας, σε νέους μεγαλύτερους χώρους στην θέση Γκορίτσα στον Ασπρόπυργο Αττικής.

2018

Έναρξη γενικής αναβάθμισης των χώρων παραγωγής του καταστήματος της Λάρισας, σύμφωνα με τις νέες ανάγκες της εταιρίας.

2019
Mini Cart 0

Το καλάθι σας είναι άδειο.

espa