Σημεία Πώλησης

Κατάστημα Λάρισας

Οδηγίες

Από τη Λάρισα:
Ακολουθούμε την οδό Καρδίτσης. Απο το φανάρι του νέου κοιμητηρίου και μετά από 2000 μέτρα, στρίβουμε αριστερά, σε άνοιγμα που έχει η διαχωριστική νησίδα. Ακολουθούμε το παράδρομο δεξιά, μέχρι την εταιρία.

Από τη Θεσσαλονίκη:
Ακολουθούμε την Ε75 και βγαίνουμε στην 4η έξοδο της Λάρισας. Ακολουθούμε τις ταμπέλες για τα Τρίκαλα. Μπαίνουμε στον περιφερειακό Τρικάλων και στα φανάρια για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στρίβουμε αριστερά. Ακολουθούμε το δρόμο μέχρι το πρώτο φανάρι, δίπλα στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης, όπου και στρίβουμε δεξιά για Καρδίτσα. Απο το φανάρι του νέου κοιμητηρίου και μετά από 2000 μέτρα, στρίβουμε αριστερά, σε άνοιγμα που έχει η διαχωριστική νησίδα. Ακολουθούμε το παράδρομο δεξιά, μέχρι την εταιρία.

Από την Αθήνα:
Ακολουθούμε τον Ε75 και βγαίνουμε στην 1η έξοδο της Λάρισας. Ακολουθούμε τις ταμπέλες για τα Τρίκαλα. Μπαίνουμε στον περιφερειακό Τρικάλων και στα φανάρια για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στρίβουμε αριστερά. Ακολουθούμε το δρόμο μέχρι το πρώτο φανάρι, δίπλα στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης, όπου και στρίβουμε δεξιά για Καρδίτσα. Από το φανάρι του νέου κοιμητηρίου και μετά από 2000 μέτρα, στρίβουμε αριστερά, σε άνοιγμα που έχει η διαχωριστική νησίδα. Ακολουθούμε το παράδρομο δεξιά, μέχρι την εταιρία.

Κατάστημα Αθήνας

Οδηγίες

Από την Αττική Οδό:
Από την Αττική οδό βγαίνουμε στην έξοδο 4. Στα 300 μ. συνεχίστε ευθεία. Μετά από 2,4 χλμ., πριν την IVECO στρίψτε αριστερά, ώστε να περάσετε από την αριστερή πλευρά της Αττικής οδού. Στον κυκλικό κόμβο που θα συναντήστε μετά από 300 μ. συνεχίστε ευθεία (2η έξοδος). Μετά από 800 μ. στρίψτε δεξιά και μετά από 900 μ. αριστερά. Μετά από 1,5 χλμ. Φτάσατε.

Mini Cart 0

Το καλάθι σας είναι άδειο.

espa